Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Κύριο έργο της Γραμματείας είναι η εξυπηρέτηση των προπτυχιακών και των μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής σε θέματα που αφορούν τις σπουδές τους (εγγραφές, καταχώρηση βαθμολογίας, έκδοση πιστοποιητικών κλπ.), η εξυπηρέτηση του προσωπικού σε διοικητικά θέματα, η γραμματειακή υποστήριξη του Κοσμήτορα της Σχολής, η τήρηση των πρακτικών και η διεκπεραίωση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της Σχολής (Γενικής Συνέλευσης και Διοικητικού Συμβουλίου). 
Η Γραμματεία είναι ανοικτή στο κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, τις ώρες 11:30 - 13:30.

Η δομή της Γραμματείας είναι η ακόλουθη:

Κεντρική Μονάδα Γραμματείας
email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναπληρώτρια Προϊσταμένη:
Πετρίδη Στεφανία (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-1347, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Διοικητικής Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων

Υπεύθυνη:
Πετρίδη Στεφανία (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-1347, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στελέχη:
Δεληγιάννη Αικατερίνη (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-1059, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Γραμματεία Κοσμήτορα/Κοσμητείας
Μοσχίδη Κρυσταλλένια (ΔΠ),τηλ. (+30) 210-772-3537, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμπάκη Πάτρα (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-3272, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Γραμματεία Επιτροπής Δημοσιότητας & Επικοινωνίας

Γραφείο Προπτυχιακών Σπουδών

Στελέχη:
Κυριαζή Παναγιώτα (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-3535, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Μοσχίδη Κρυσταλλένια (ΔΠ),τηλ. (+30) 210-772-3537, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Παπαδάκη Ευγενία (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-4146, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τσιτσικλή Μαρία (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-1997, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών

Υπεύθυνη:
Πουλλά Δήμητρα (ΕΤΕΠ), τηλ. (+30) 210-772-3578, (+30) 210-772-2330, emails:
(α) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(β) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(γ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΔΠΜΣ Συστήματα Aυτοματισμού

Γραφείο Οικονομικής Διαχείρισης Σχολής

Υπεύθυνη:
Παπαδάκη Ευγενία (ΔΠ), τηλ. (+30) 210-772-4146, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταίες Ανακοινώσεις