Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει τη δυνατότητα εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής. Οι προϋποθέσεις, οι όροι για την εκπόνηση, καθώς και οι υποχρεώσεις των Υποψηφίων Διδακτόρων αναφέρονται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι 

Αίτηση ετήσιας εγγραφής
(ο σύνδεσμος αυτός ανοίγει τον Νοέμβριο του τρέχοντος ακαδ. έτους).
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για την απόκτηση user name και password για τη συμπλήρωση της αίτησης. Η δήλωση της εφαρμογής συστήνεται να υποβάλλεται από Η/Υ και όχι από κινητό τηλέφωνο. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά τη χρήση της εφαρμογής, απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (και με Cc στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
Προσοχή: Κατά την υποβολή τής αίτησης τής ετήσιας εγγραφής σας παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ιδρυματικό σας email, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να μη λάβετε ποτέ αυτοματοποιημένο απαντητικό email από την εφαρμογή.

 

Ανακοινώσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024

 

Υποβολή αίτησης για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
(ανοικτή εφαρμογή: 01 Σεπτεμβρίου 2023, 07:00 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023, 23:59)

* Υποχρεωτικό πεδίο

Προσοχή:
(α) Η μέγιστη χωρητικότητα όλων των αρχείων αθροιστικά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 15Mb.
(β) Η ονομασία των αρχείων να είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες.
(γ) Μην ανεβάζετε αρχεία Word (.doc ή .docx). Προτιμήστε pdf ή zip μορφή.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας επιτυχώς, εντός των επόμενων τριών (3) εργάσιμων ημερών θα πρέπει να λάβετε email, το οποίο θα επιβεβαιώνει την επιτυχή υποβολή σας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γραμματεία της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ (τηλ. 210-7723578).

Στην περίπτωση που συναντήσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά την υποβολή της αίτησής σας, απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Ανακοινώσεις παλαιότερων ετών 
Ακαδημαϊκό Έτος 2022 - 2023
Ακαδημαϊκό Έτος 2021 - 2022
Ακαδημαϊκό Έτος 2020 - 2021
Ακαδημαϊκό Έτος 2019 - 2020
Ακαδημαϊκό Έτος 2018 - 2019

Τελευταίες Ανακοινώσεις