Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών προσφέρει τη δυνατότητα εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής. Οι προϋποθέσεις, οι όροι για την εκπόνηση, καθώς και οι υποχρεώσεις των Υποψηφίων Διδακτόρων αναφέρονται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι 

Αίτηση ετήσιας εγγραφής
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για την απόκτηση user name και password για τη συμπλήρωση της αίτησης. Η δήλωση της εφαρμογής συστήνεται να υποβάλλεται από Η/Υ και όχι από κινητό τηλέφωνο. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά τη χρήση της εφαρμογής, απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ανακοινώσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020

 

Υποβολή Αίτησης (ανοικτή εφαρμογή: 17 Φεβρουαρίου 2020, 06:00 π.μ. έως 13 Μαρτίου 2020, 23:59)

* Υποχρεωτικό πεδίο

Προσοχή:
(α) Η μέγιστη χωρητικότητα όλων των αρχείων αθροιστικά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 15Mb.
(β) Η ονομασία των αρχείων να είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας επιτυχώς, εντός των επόμενων τριών (3) εργάσιμων ημερών θα πρέπει να λάβετε email, το οποίο θα επιβεβαιώνει την επιτυχή υποβολή σας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γραμματεία της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ (τηλ. 210-7723578).

Στην περίπτωση που συναντήσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά την υποβολή της αίτησής σας, απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 


Παλαιότερες Προσκλήσεις