Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Πρόσκληση της εταιρείας AVL στην Πολυτεχνειακή κοινότητα

Πρόσκληση για την παρουσίαση - συζήτηση της εταιρείας AVL στην Πολυτεχνειακή κοινότητα. Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες για την εταιρεία AVL.
Ημερομηνία: 30/04/2012

 

Εκδρομή του 4ου Έτους της Σχολής

Φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή του 4ου Έτους της Σχολής πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 26 Μαρτίου έως 04 Απριλίου 2012 με προορισμό την Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία. Οι σπουδαστές επισκέφθηκαν τη Βιέννη, το Σάλτσμπουργκ, το Μόναχο, το Ίνσμπρουκ, το Μιλάνο και το Κόμο. Τους συνόδεψε ο Λέκτορας Ν. Πετρόπουλος. Στη Βιέννη, την πρώτη ημέρα οι σπουδαστές επισκέφθηκαν τον Υδροηλεκτρκό Σταθμό Freudenau. Την επόμενη ημέρα, επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Ενεργειακών Συστημάτων της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Μονάχου (TUM). Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το General Electric Global Research Center του TUM. Επίσης, επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ferrari στη βιομηχανική πόλη Maranello της Περιφέρειας Emiglia Romana. Πολλοί σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν προτάσεις επίσκεψης εκπαιδευτικής ή/ και τουριστικής φύσης, όπως την επίσκεψη στη Bratislava, το Lugano, την παρακουλούθηση του μπαλέτου "Άννα Καρένινα" στην Όπερα της Βιέννης, την επίσκεψη σε μουσεία κ.ά.

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας έτους 2012

Φωτογραφικό υλικό από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής, για το έτος 2012, την Τετάρτη 08/02/2012, στο Σπουδαστήριο του Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας.

 

 

Καλωσόρισμα πρωτοετών σπουδαστών

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις