Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας έτους 2015

Φωτογραφικό υλικό από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής, για το έτος 2015, την Δευτέρα 16/02/2015, στο Σπουδαστήριο του Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας.

Τα δύο νομίσματα κέρδισαν ο κ. Άγγελος Δουκέλης του Τομέα Θερμότητας και η κ. Βίκυ Κουλάρα του Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας.

 

Υποδοχή Πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής

Φωτογραφικό υλικό από την υποδοχή πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής μας, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014.

Τους πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Ηλίας Τατσιόπουλος μαζί με τους Διευθυντές και εκπροσώπους από όλους τους Τομείς της Σχολής μας και την Προϊσταμένη Γραμματείας της Σχολής.

Πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση της Σχολής και του γνωστικού αντικειμένου και ερευνητικού έργου των Τομέων και παρουσίαση του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου από τον Διευθυντή του κ. Χαδουμέλλη. Ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του Πάρκου και παρουσίαση μέρους των δραστηριοτήτων στους φοιτητές.

 

Βραδιά του Ερευνητή 2014

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 18:00 - 24:00, στο Κτήριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων ΕΜΠ διοργανώθηκε η εκδήλωση "Βραδιά του Ερευνητή" στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Horizon 2020 "2014-2015 Researchers' Night: The Greek events".
Βίντεο της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ από τη Βραδιά Ερευνητή!
Poster της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
Πρόσκληση Συμμετοχής

Τελευταίες Ανακοινώσεις